Üdvözöljük a Szendrői és Babos Ügyvédi Társulás honlapján!

2017 évben ismerkedtünk meg ügyvédjelöltként egy kisebb belvárosi ügyvédi irodában. Az évek során számos ügyben dolgoztunk együtt az ügyfeleink érdekeit képviselve. A közöttünk fennálló kollegiális munkakapcsolat mellett párhuzamosan alakult ki töretlen barátságunk. 2020 évben teljesítettük a jogi szakvizsgát. Azóta egyéni ügyvédként folytatjuk ügyvédi tevékenységünket, széles körű szakmai tapasztalattal és elkötelezettséggel a jog területén. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a világos kommunikációt és az ügyfél részletes tájékoztatását az ügyükkel kapcsolatos fejleményekről és lehetőségekről. Személyre szabott megközelítést alkalmazunk minden ügyben, hiszen hisszük, hogy minden ügyfél és ügy egyedi. Amennyiben jogi segítségre van szüksége keressen minket bizalommal! Az ügyvédi iroda Budapesten , a VI. kerületben található.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyvédi munkánk során Ügyfeleink rendelkezésére állhatunk, és számos területen nyújthatunk segítséget:

cégeljárások (cégbejegyzés, változásbejegyzés, átalakulás);

társasházi ügyek (SZMSZ, alapító okirat módosítása);

polgári peres eljárások;

családjogi ügyek;

ingatlan adásvételek, ajándékozások;

egyéb szerződések elkészítése, véleményezése;

adótanácsadás;

büntetőeljárásokban védői képviselet, valamint sértetti képviselet;

adatvédelmi szabályozás.

ügyvédi iroda

Köszönjük, hogy meglátogatták honlapunkat. Ha további információra van szükségük vagy segítséget szeretnének kérni, kérjük, lépjenek velünk kapcsolatba. Örömmel állunk rendelkezésükre! 

Bejegyzéseink

Uncategorized